Onze erkende zinvol tekendocenten

Nicole Verkerk,
Is Kindertherapeut en wil je graag leren om beeldentaal te beantwoorden met beeldentaal. Kijken naar wat je ziet in een tekening en hierop aansluiten met Zinvol tekenspel. 
Sleeuwijk: www.zinvolaansluitenbijkindertekeningen.nl

Isabel van Duijne,
Is kinderboekenschrijfster en illustrator. Zij heeft haar eigen angst voor het witte papier overwonnen en wil professionals die met kinderen werken inspireren om hen met tekenspel in hun eigen kracht te zetten. Ook geeft zij ouder-kind workshops: een feestje waarbij tekenplezier voorop staat, zodat de creativiteit van faalangstige kinderen weer gaat stromen.
Delft: isabelvanduijne@gmail.com 

Maartje Coolen,
Focust op dieperliggende communicatie. Gebruikt naast het tekenspel graag systeemopstellingen en inzichten uit present child. Ze is leerkracht en heeft een praktijk waar ze volwassenen en kinderen begeleidt.
Weert: www.kindgewijs.nl

Natasja Huisman,
Is spel en beeldend docent op een MBO-opleiding. Leert met plezier de kneepjes van het vak aan pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten.
Amersfoort: nhuisman75@gmail.com

Geke de Lange,
Werkt graag met coaches en therapeuten, direct en praktisch, maar ook het onderwijs heeft haar hart. Ze was leerkracht, heeft een therapeutische praktijk
Ommen: www.gekedelange.nl

Lara Schout,
In haar werk in het levensbeschouwelijk onderwijs en als GVO-leerkracht biedt ze docenten tools om met kinderen de Kracht van Verhalen te ontdekken. Ze inspireert hen daarbij graag om vaker vanuit de kracht van het tekenspel te werken.
Emmeloord: zinvoltekenen.laraschout@gmail.com

Katrien Meerts
Als mentor van beginnende leerkrachten geeft ze graag tips uit het zinvol tekenen. Daarnaast heeft ze een kindercoachpraktijk.
Herentals: www.saaam.be