Onze erkende zinvol tekendocenten

Voor workshops en cursussen bij jou in de buurt kun je contact opnemen met een van onze erkende Zinvol Tekendocenten. Deze docenten hebben met uitstekende resultaten de opleiding en een docententraject gevolgd en werken met dezelfde intentie en materialen, ieder vanuit hun eigen expertise.

Nicole Verkerk
Is Kindertherapeut en wil je graag leren om beeldentaal te beantwoorden met beeldentaal. Kijken naar wat je ziet in een tekening en hierop aansluiten met Zinvol tekenspel. Ze ontwikkelt (met Isabel van Duijne als illustrator) coachingskaarten en praktische boekjes voor gebruik in de coachingspraktijk.
Sleeuwijk: www.zinvolaansluitenbijkindertekeningen.nl

Isabel van Duijne
Is kinderboekenschrijfster en illustrator. Zij heeft haar eigen angst voor het witte papier overwonnen door middel van tekenspel. Zij geeft tekenspel-lessen in het basisonderwijs in onderbouw, middenbouw en bovenbouw waar tekenspel een vaste plek heeft en geïntegreerd is in het lesprogramma van de school.
‘Juf, het is niet perfect maar ik ben wél tevreden’.  
Daarnaast geeft Isabel inspiratieworkshops en trainingen Zinvol Tekenen aan (hvo)docenten/pedagogisch medewerkers en andere professionals die tekenspel willen inzetten in hun werk met kinderen.
Delft: www.isabelvanduijne.net  isabelvanduijne@gmail.com

Maartje Coolen
Focust op dieperliggende communicatie. Gebruikt naast het tekenspel graag systeemopstellingen en inzichten uit present child. Ze is leerkracht en heeft een praktijk waar ze volwassenen en kinderen begeleidt.
Weert: www.kindgewijs.nl

Lara Schout
In haar werk in het levensbeschouwelijk onderwijs en als GVO-leerkracht biedt ze docenten tools om met kinderen de Kracht van Verhalen te ontdekken. Ze inspireert hen daarbij om vaker vanuit de kracht van het tekenspel te werken.
Emmeloord: zinvoltekenen.laraschout@gmail.com

Katrien Meerts
Als mentor van beginnende leerkrachten deelt ze graag tips uit het zinvol tekenen met hen. Daarnaast heeft ze een kindercoachpraktijk.
Herentals: www.saaam.be