Tekenend Rekenen

Stomme sommen? 
Niet met de sommen van Heksje Circonflex, juf Isabel uit het Droedelparadijs en de Magische Cirkels op de stoep.

Wil jij net als ik dat alle kinderen plezier in rekenen krijgen?

Ook de achterblijvers, de dromertjes, de kinderen die al buikpijn krijgen als jij het woord rekenen noemt?

Dan zijn de rekenspellen vanuit het doorzien van patronen, doorspekt met fantasie en vol ontdekkingen en verwondermomenten echt iets voor jou.

Of je nu leerkracht bent, remedial teacher of een ouder, je kunt ze altijd gebruiken.

  • Rekenspel met Droedels voor de kleintjes, maar ook leuk als je al wat groter bent.
  • Rekenen met je Handen voor iedereen (lekker voelen hoe de tafels in elkaar zitten)
  • Geometrisch Tekenspel voor kinderen die houden van de schoonheid van patronen
  • Rekenen met je Ogen. Met een echte Droedeljuf uit het Droedelparadijs en heksje Circonflex met  haar mega-maffe rekenspelletjes.
  • En buiten teken je grote cirkels op je speelplaats waarin alle kinderen spelend kunnen rekenen. Alle? Ja, alle! Vierjarigen vermaken zich met vormpjes tekenen en stappend tellen, jonge leerlingen ontdekken de tafels en de ouderen oefenen nog eens stevig voor ze naar het voortgezet onderwijs gaan.

Kan dat zomaar? Jazeker!
Er is nu een supergave cursus die je online kunt volgen. Je hoeft niet erg lang achter je scherm te zitten. Vijf tot tien minuten per spel is voldoende. Met heldere filmpjes zodat je direct ziet hoe je je kinderen laat spelen met hun sommen. Met praktische downloads en een stappenplan voor een rekenbootcamp met de hele school.

Met deze cursus heb je zeven manieren om met je hele lijf te leren rekenen. Luister naar wat neurologen hierover zeggen: Bewegend leren is enige manier om te zorgen dat het geleerde beklijft. Je slaat de ervaring namelijk op in je lichaam.

Met dit pakket heb je jarenlang tekenspel voorhanden om kinderen van elke leeftijd de lol van rekenen te laten ervaren. Waardoor ze inzicht krijgen, overzicht bewaren en patronen herkennen. En dat maakt dat ze zich in je gewone rekenles senang voelen.

Bestel het hele pakket en geef morgen al je kinderen het plezier in rekenen terug